Despre mine

Poza profil blog

Ma numesc Florina Lidia Stan, sunt ardeleanca de origine (din Baia Mare) si bucuresteanca de resedinta.

De profesie sunt economist, specialist in vanzari (dupa studii – ASE Bucuresti/Facultatea de Comert, experienta si preferinte). Mi-am exersat timp de peste 20 de ani valentele in vanzari, analiza financiara, risc si management in domenii destul de diferite intre ele, de la domeniul bancar (cel mai consistent ca durata) la cel medical, juridic si sper ca, in curand, in mediul online.

Sunt o persoana pozitiva, optimista, empatica si suficient de adaptabila pentru vremurile noastre. Sunt convinsa ca o mare parte a problemelor cu care ne confruntam zilnic ar putea fi indepartarte daca ne-am reconecta la lucrurile simple ale vietii, daca ne-am purta mai natural, daca am fi noi insine.

Intr-o societate in care alergam zilnic dupa clienti, dupa realizarea target-urilor, sedinte, rapoarte si … multe altele, pare o adevarata blasfemie sa-ti acorzi ragazul de a-ti incarca bateriile, de a te deconecta de la ritmul infernal si de a-ti bucura mintea si sufletul cu cateva randuri reconfortante si uneori utile.

Am creat acest blog pentru a aduce, din cand in cand, cateva momente placute celor care imi citesc articolele. Am ales ca blogul sa poarte cele 2 prenume ale mele pentru ca vreau sa fie mai putin formal, mai prietenos.

Exista cateva reguli de buna comunicare, care se aplica blogului, si anume:

  • In cazul unui comentariu, autorul isi va trece numele (cel putin 1 nume real) si adresa de email; adresa de email nu va fi vizibila celorlalti utilizatori.
  • Comentariile injurioase, spam-urile, precum si cele care au alt scop decat buna comunicare legata de subiect vor fi sterse.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s